Objectius

Els nostres objectius es poden resumir en els següents punts:

Contribuir al desenvolupament de les zones deprimides, treballant a les àrees temàtiques especificades al nostre apartat "Projectes" i a les noves que vagin sorgint a mesura que la nostra organització creixi amb l'ajut inestimable de tots els que comparteixen els nostres principis.

I com ho aconseguirem?

  • Doncs, fent que els nens d'aquestes zones creixin en un ambient educatiu sa, alimentat pels alts valors que inspiren la nostra tasca, de forma que el dia de demà puguin aportar el seu potencial al desenvolupament del seu propi país, sense necessitat d'haver d'emigrar o haver de restar relegats al camí de la delinqüència.
  • Ajudant a la població que tracta d'obrir-se camí a Espanya, sigui quina sigui la seva procedència.
  • Unint les nostres forces, tant a Espanya com a la resta del Món, perquè els nostres fills puguin créixer en un ambient de solidaritat i cultura de pau, on l'únic que ha de prevaler és que tots som humans i tots tenim el mateix dret a una vida digna.

I tot això esperem aconseguir-ho a força de tenacitat i perseverància, a través d'un treball de molts anys, en el que tenen cabuda tots aquells que vulguin acompanyar-nos en aquest dur però gratificant camí.

Vols acompanyar-nos?