¡Apadrina un niño!
¡Gracias por ayudarme a tener esperanza!

Vols veure alguns dels dibuixos que els nostres nens de Perú han enviat als seus padrins?

Vols veure fotos dels nens rebent els regals que els seus padrins els han enviat?Tal com s'explica a l'apartat "Col.labora amb nosaltres", els ingressos dels nostres programes d'apadrinament no van directament a parar als nens o a la seva família, sinó que són destinats als projectes que les nostres ONGs associades tenen dedicats a la infantesa, per a poder portar a terme accions de desenvolupament conjunt de la comunitat o barriada on resideixen els nois, evitant així els problemes socials que podrien derivar-se d'un repartiment directe dels ajuts i regals.

En cas de voler anar a veure'l nosaltres et facilitarem les condicions de viatge i estada, així com els contactes que calgui, però no podem fer-nos càrrec de la financiació.

Si vols enviar-li material escolar, llibres, joguines o similars, posa't en contacte amb nosaltres i igualmente t'ajudarem amb les condicions d'enviament.

Regularment et trametrem informació sobre els projectes i els seus resultats, així com notícies del teu nen apadrinat. De totes formes no tinguis cap problema per contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta o suggeriment, a través del nostre formulari de contacte.

L'import de l'apadrinament és de 15 Euros al mes.

Només amb 50 cèntims d'Euro al dia tu pots fer molt per aquests nens.

Alguns dels nostres petits de Queromarca

Així que... si vols apadrinar a algú dels nostres petits,

fés click aquí!

ATENCIÓ: EL NOSTRE PROGRAMA D'APADRINAMENT CONTINUA EN FUNCIONAMENT PER A AJUDAR ALS NENS D'ALTRES PROJECTES, PERÒ EL PROJECTE DE PERÚ LES IMATGES DEL QUAL MOSTREM HA FINALITZAT.